مقدمه ای کوچک

درباره بصیر

موسسه آموزش عالی بصیر در سال ۱۳۸۴ جهت گسترش دانش و توسعه آموزش عالی با همت هیات موسس – متخصص و متعهد با دو رشته کاردانی ناپیوسته حسابداری و نرم افزار کامپیوتر تاسیس گردید. نشر دانش، ارتقاء سطح آگاهی و تربیت جوانانی که قرار است آینده میهن خویش را با توسل به ابزار تخصص و علم و تعهد و فرهنگ اسلامی – ایرانی رقم بزنند از جمله اهداف اساسی موسسه به شمار می آیند و کمک به پرورش استعدادهای بالقوه و هدایت توانایی های نیروهای طالب علم اندوزی و دانش پرور به سمت باروری و شکوفایی از جمله دیگر فعالیتهای موسسه بشمار میرود. توجه به رشد و توسعه فرهنگی همراه با ارتقا مهارت و آگاهی دانشجویان در کنار ارتقا علمی آنان از عمده مباحثی بوده که همواره مورد تاکید این موسسه بوده است. این موسسه در بدو امر فعالیت خود را با جذب دانشجو در دو رشته کاردانی ناپیوسته حسابداری و نرم افزار کامپیوتر در فضای آموزشی بسیار کوچکی آغاز نمود و بعد با نیازسنجی از وضع جامعه و بازار کار تصمیم گرفته شد با ایجاد زیر ساخت ها پس از یک دهه فعالیت مجدانه ، فضای آموزشی خود را به حدود ۶۰۰۰ متر مربع با تعداد ۳۰ کلاس و ۴ سایت کامپیوتری فعال و دو کارگاه آموزشی و همچنین جذب هیئت علمی مورد نیاز تعداد رشته ها موجود را از ۲ رشته در بدو فعالیت به ۲۶ رشته در مقاطع کاردانی کارشناسی و کارشناسی ارشد به شرح جدول ذیل و تعداد دانشجویان را از ۳۱۳ به ۱۶۴۷ نفر در سال ۱۳۹۴ ارتقا داده است.

همکاری با اساتید برتر کشوری

تعداد فارغ التحصیلان

تعداد رشته ها

تجربه از سال

اجازه دهید خودمان را معرفی کنیم

درباره ساختمان

ساختمان شماره یک

کمی هم از رفت و آمد شما بگوییم

سرویس های ایاب ذهاب

روزانه سرویسهای اتوبوس اسکانیا از مترو صادقیه تهران حرکت کرده و در کرج در دو  ایستگاه پل فردیس و 45 متر کرج  جهت سوار کردن شما دانشجویان و اساتید محترم توقف داشته و به مقصد دانشگاه می آید و همین سرویس در دو زمان مشخص، حرکت از دانشگاه به تهران را دارد.

سالن غذاخوری دانشگاه آقایان و خانم ها

سلف سرویس غذاخوری

سلف سرویس غذاخوری دانشگاه بصورت روزانه پخت غذا داشته و سرو غذای گرم و تازه برای دانشجویان گرامی را داریم.

سایت ها و کارگاههای الکترونیک و کامپیوتر

کارگاه رایانه و آزمایشگاه ها

در دنیای امروز اکثر مشاغل ارتباط مستقیم با کامپیوتر دارند و کسانی که متقاضی شغل مناسب هستند بهتر است مهارتهای کامپیوتری را به خوبی یاد بگیرند. این مسئله تاثیر مستقیمی برای پیدا کردن شغل مناسب دارد. در سالهای اخیر با گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان بسیاری از مشاغل به صورت دورکاری تبدیل شدند و داشتن سواد کامپیوتری از الزامات اصلی این شرایط است. برنامه‌های کامپیوتری انجام کارهای سخت و پیچیده را ممکن و آسان کرده‌اند. پس داشتن سایت یا کارگاه در هر مرکز آموزشی جز واجبات می باشد و در تمام رشته ها از آن بکارگیری می شود.

حال موسسه غیرانتفاعی بصیر دارای پنج سایت کامپیوتری که مجهز به سیستم های بروز و پیشرفته می باشد.

کتابخانه و سالن مطالعات

مدیریت پایان نامه ها و مقالات

یكی‌ از اركان‌ اساسی‌ جوامع‌ مدرن‌ دانشگاه‌ها هستند. دانشگاه‌ها در جهت‌ رفع‌ مشكلات‌ فرهنگی‌، اجتماعی‌، فنی‌، اقتصادی‌، سیاسی‌ و اداری‌ تلاش‌ می‌كنند. دانشگاه‌ها از طریق‌ پژوهش‌، همایش‌های‌ عمومی‌ و … به‌ حل‌ این‌ مشكلات‌ مبادرت‌ می‌ورزند. از این‌ رو نقشی‌ اساسی‌ در جامعهٔ‌ مدرن‌ دارند. واضح‌ است‌ كه‌ كتابخانهٔ‌ دانشگاه‌ می‌تواند در این‌ زمینه‌ تسهیلات‌ ویژه‌ای‌ را فراهم‌ آورد و موجبات‌ ترقی‌ عملكردهای‌ دانشگاه‌ شود. بدین‌ ترتیب‌ هدف‌ اصلی‌ یك‌ كتابخانهٔ‌ دانشگاهی‌ مدرن‌، مشاركت‌ و فعالیت‌ در امر آموزش‌ است‌ و در اجرای‌ اهداف‌ آموزش‌ عالی‌ نقش‌ اساسی‌ دارد. از آنجا كه‌ كتابخانه‌ در سیستم‌ دانشگاه‌، وسیله‌ای‌ است‌ كه‌ باید دانشگاه‌ را در رسیدن‌ به‌ هدف‌ كمك‌ كند، پس‌ وجود آن‌ به‌ منظور برآوردن‌ نیازهای‌ دانشگاه‌ است‌ و مدیران‌ و كاركنان‌ كتابخانه‌ باید این‌ واقعیت‌ را درك‌ كنند و بپذیرند.