وام بدون بهره صندوق دانشجویی بصیر

وام بدون بهره صندوق دانشجویی بصیر ویژه تمام دانشجوها و ورودی های جدید

شرایط دریافت وام صندوق دانشجویی بصیر:

۱- واریز مبلغ یکصد هزار تومان (مقاطع کاردانی و کارشناسی)  و  مبلغ دویست هزارتومان (کارشناسی ارشد)

اولویت با ۶۰۰ نفر اول می باشد و پس از آن تقاضا مورد بررسی قرار نمی گیرد.

تبصره: دانشجو می بایست مبلغ فوق را به شماره حساب ۳۹۱۵۸۱۴۷۹۴۸۲۸۴۱ بانک انصار به نام آقایان  علی حیدری پور - قاسم انصاری رنانی

ویا شمارکارت   ۸۹۸۸-۸۱۷۳-۸۱۱۰-۶۲۷۳  واریز و فیش آنرا همراه با درج شماره دانشجویی و نام نام خانوادگی به آدرس تلگرام basirrefah@ ارسال  نماید.

نکته مهم : مبلغ ودیعه فقط جهت عضویت در صندوق وام دانشگاه می باشد و بلافاصله پس از تسویه اقساط به دانشجو عودت داده می شود.

۲- تکمیل فرم تعهدنامه بازپرداخت  وام توسط شخص وام گیرنده. تبصره: این وام بدون کارمزد بوده و بازپرداخت آن به صورت اقساط ماهیانه می باشد.

۳- وام پس از تسویه قابل تمدید و دریافت مجدد می باشد.

۴- برای دریافت وام معرفی ضامن ضرورتی ندارد و صرفا دانشجو بودن در موسسه بصیر کفایت می کند

۵- با توجه به پرداخت وام دانشجویی توسط صندوق دانشگاه و بنا به دستور معاونت مالی این واحد از دریافت هرگونه تعهد مالی و تقسیط شهریه معذور است.

لذا توصیه میشود عزیزان که مایل به پرداخت نقدی شهریه نیستند جهت دریافت وام صندوق بصیر اقدام نمایند.

اخبار تصادفی

ولادت امام جواد (ع)